» BLOG » TESTIMONIAL » MEDIA

Latar Belakang

Air alkali dan herba-herba yang terkandung di dalam air Wadicypress dapat membantu proses pemulihan sistem dan organ dalam badan bagi mengatasi pelbagai masalah yang kita hadapi seperti masalah pengaliran darah yang tidak stabil yang boleh menyebabkan tekanannya menjadi tinggi, mengeluarkan toksin dan meneutralkan bahan kimia,menjana pertumbuhan sel-sel di dalam badan, melembabkan atau mengeringkan lapisan kulit yang bermasalah. Ia juga menstabilkan metabolisma yang akan membantu melawan bakteria yang tidak perlu. Membantu proses pembersihan buah pinggang sekali gus dapat melancarkan sistem pemprosesan yang optimum. Dapat menstabilkan kandungan gula dalam darah,mengurangkan kolestrol di dalam salur darah, menstabilkan tenaga batin, melancarkan proses penghadaman dan pembuangan air besar dan kecil. Mengaktifkan ion-ion di dalam otak dan pelbagai masalah lagi.

Keberkesanan dan keajaiban air ini telahpun dibuktikan oleh beberapa orang pengguna yang mana sebahagian daripada mereka mengalami pelbagai masalah yang sempat kami rakamkan melalui testimoni yang dipaparkan di Youtube. Kajian saintifik yang telah dibuat selama beberapa tahun telah membuktikan bahawa kandungan bahan-bahan campuran yang dicampurkan ke dalam air WADICYPRESS ini ternyata mempunyai keistimewaan dan keunikan yang tersendiri.

Air minuman WADICYPRESS dihasilkan daripada campuran herba-herba terpilih yang dibenarkan. Ianya dapat menghasilkan tindakbalas yang sangat berkesan dan sangat baik kepada tubuh badan manusia.

Bahan-bahan kandungan yang terdapat di dalam air minuman Wadicypress sangat bagus bagi mengeluarkan bahan-bahan toksid serta melancarkan perjalanan darah. Ianya juga mengandungi bahan-bahan yang dapat menambahkan tenaga.

Sebatian air wadicypress adalah minuman terapi dan bertenaga yang digunakan bagi usaha untuk membersih dan memulihkan seluruh sistem yang terdapat di dalam badan manusia.
Air Wadicypress yang beralkali mempunyai molekul air yang sangat halus. Ia merupakan agen pembawa yang cekap dan boleh meresap ke seluruh sel badan dengan pantas walau ke sel-sel yang kecil sekali pun.
Apabila proses pembersihan ini berlaku , segala kekotoran yang terdapat di dalam organ dan sel-sel badan akan dikeluarkan melalui sistem pencernaan sekali gus memulihkan fungsi badan kepada normal.
Banyak penyakit yang dihidapi oleh manusia di masa kini adalah berpunca daripada organ yang tidak berfungsi dengan baik.
Dengan terapi dan pembersihan yang dilakukan, fungsi sistem organ dapat dikembalikan seperti sediakala. Dengan ini, seluruh sistem badan dapat bekerja dalam keadaan yang optimum dan memuaskan.
Air Wadicypress adalah air minuman bertenaga dan juga adalah air yang digunakan bagi usaha untuk membantu memulihkan masalah yang selalu kita alami di masa kini.